Ekonomiassistent till Saab

Publiceringsdatum: 2024-10-07

Funderar du på att söka jobb inom administration, ekonomi, juridik? Vill du ta steget att arbeta som ekonomiassistent hos Poolia Sverige AB? Nu har du möjligheten. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Poolia Sverige AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 6 månader eller längre.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Linköping då det är tjänsteorten. Poolia Sverige AB söker för närvarande efter en person att anställa inom ekonomiassistent-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Bli en del av teamet hos Poolia Sverige AB som ekonomiassistent genom att ansöka senast måndag den tjugoåttonde oktober 2024.


Jobbannons

Är du en serviceinriktad, noggrann och lösningsorienterad person? Har du ekonomisk utbildning och erfarenhet av leverantörsreskontra och bokföring? Saab i Linköping söker nu en ny kollega i rollen som Ekonomiassistent. Du kommer vara en del av teamet som hanterar leverantörsreskontra och bokföring.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som Ekonomiassistent hos Saab kommer du att arbeta mad hantering och bokföring av leverantörsfakturor. Du hanterar problemlösning, förbättringsförslag för effektivare hantering och avvikelsehantering.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som har önskad start omgående och löper 6 månader framåt med god chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vem är du?

För att passa i denna roll har du en ekonomisk utbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra. Du är strukturerad, noggrann och har ett gott öga för detaljer. Du trivs i en roll där du arbetar såväl självständigt som i samarbete med andra kollegor.

Vi söker dig som har:

  • Utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och bokföring
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
  • Stark känsla för service och en lösningsorienterad attityd
  • Strukturerad och noggrann med förmåga att prioritera

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPoolia Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5564267655
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Poolia Sverige AB söker en person till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos Poolia Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-10-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ekonomiassistent till uppdrag i Linköping

Tng Group AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Linköping.

2024-10-10

Mer info

Hårdvarunära elektronikingenjör till Saab!

Xamera AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, elektronik i Linköping.

2024-07-30

Mer info

Kvalitetsingenjör till Saab!

Xamera AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, maskin i Linköping.

2024-08-16

Mer info